Zorgwinkel Handvaardig Dwingeloo

 

icon-location   Heuvelenweg 34G, Dwingeloo
icon-phone   06-29 03 08 74 of 06-52 65 37 23
icon-mail   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Winkel en werkplaats

In het centrum van Dwingeloo is onze kadowinkel met werkplaats gevestigd. In de werkplaats kunnen we een groot aantal activiteiten aanbieden. Keramiek, handwerken, bloemschikken, kadolabels maken, kaarsen maken,tekenen en schilderen behoren tot de vele mogelijkheden. Producten die we maken bieden we aan in de kadowinkel . Naast de zelf gemaakte producten heeft onze winkel een breed assortiment aan kadootjes waaronder woondecoratie, producten voor het buitenleven en houten speelgoed.

In de winkel bieden we allerlei activiteiten aan die bij werken in een winkel horen. Klanten helpen aan de kassa, artikelen prijzen en in de winkel zetten, inrichten en magazijnwerk.

Ook koffiedienst, boodschappen doen en schoonmaken behoren tot de mogelijkheden.

In de winkel hebben we een gezellige koffiehoek met houtkachel. Elke dag start iedereen hier. Er wordt overlegd wat we gaan doen. Na de koffie gaan we aan de slag in de werkplaats en winkel en vertrekt er een groep naar het Ketelhuis. Op vrijdag bieden we in de werkplaats ook kookactiviteiten aan. 's ochtends wordt er dan een lunch bereid voor de gehele groep.

Foto

Social Media

Je kunt ons ook vinden op Facebook!

facebook 32 

 

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag 10.00-16.00 uur.

 

 

U kunt ons bezoeken aan de
Heuvelenweg 34g in Dwingeloo.

© Copyright Zorgwinkel Handvaardig - Website door RenewMyID